Crossfit Nieuw Vennep iets nieuws!

crossfit in Nieuw Vennep

Er zijn een hoop verschillende soorten sporten die je kunt gaan doen. Een van de bekendste sporten is natuurlijk fitness en dat is ook niet zo gek. Nu is het wel zo dat fitness erg breed is en het kent dan ook vele takken. Zo heb je bijvoorbeeld crossfit. Dit is een minder bekende sport, maar dat maakt het niet meteen minder leuk. Daarom is het ook goed om dit een keer te proberen, want wie weet is deze sport wel wat voor jou. De sport kun jij doen bij crossfit Nieuw Vennep. Kom daar dan ook zeker een keer langs samen met een vriend of vriendin en probeer het een keer.

crossfit in Nieuw Vennep

Mengsel

Crossfit is een nog niet zo bekende sport, maar dat mag de pret niet drukken. Het is dan ook best wel een lastige sport. Dat maakt het juist leuk om een keer te doen. Jij vraagt je nu waarschijnlijk af wat crossfit is en dat is ook niet zo gek. Het is een combinatie van verschillende sporten. Het is namelijk zo dat fitness, atletiek en gymnastiek zijn gecombineerd in een sport. Daar kwam dan crossfit uit. Alleen in Nederland zijn het er nog niet zo veel en dat is niet erg. Het groeit vanzelf. Probeer daarom eens crossfit Nieuw Vennep.

Conditie

Bij fitness draait het vooral om gewichten tillen en dan zo zwaar mogelijk. Bij crossfit is dit zeker niet het geval. Daar is het namelijk belangrijk dat je een goede conditie hebt en dat kan nog wel eens lastig zijn. Gelukkig is een goede conditie te krijgen door goed te trainen. Je moet dit dan ook wel consistent blijven doen. Anders ga je namelijk merken dat jouw conditie achteruit gaat en dat is zonde. Zorg er daarom ook voor dat als je meedoet aan crossfit Nieuw Vennep dat je goed bent voorbereid. Je hoeft natuurlijk niet gelijk in top staat zijn, maar je moet wel je best doen.

Gewichten

Zoals eerder al is gezegd is crossfit een combinatie van fitness en twee andere sporten. Bij de meeste staat fitness bekend als een sport waarbij je sterk moet zijn, maar bij crossfit is dit zeker niet het geval. Daar draait het namelijk om jou lichaamsgewicht. Je traint niet met gewichten zoals dumbells. Nu kan het wel zo zijn dat je een vest koopt waar je gewichten in kan doen, maar dit is vooral om jouw lichaam zwaarder te maken. Bij crossfit Nieuw Vennep kun jij veel experimenteren.