handdoek borduren

handdoek borduren

Jij gaat lekker naar een dagje strand of je hebt een bedrijf dat badspullen verkoopt. Dan is het logisch dat je dan ook handdoeken gebruikt. Om indruk te maken op mensen wil je natuurlijk een handdoek hebben die niemand anders heeft en dat kan nog wel eens lastig zijn. Dat is niet alleen voor de mensen die naar het strand gaan, maar ook als verkoper. Daarom is het goed om te kijken naar handdoek borduren zodat jij een eigen handdoek kan laten maken. Jij bepaalt wat er op komt en het kan een geweldig ontwerp zijn als je wilt.

handdoek borduren

Je eigen logo

Als je iets origineels op de handdoek wilt zetten, borduur je het logo op de handdoek. Het logo kan je natuurlijk zelf bepalen, zo bepaal je ook wat er op het servet komt. Het ontwerp is dus heel uniek en mensen zijn er dol op. Wanneer u uw logo op het servet plaatst, kunt u ook reclame maken voor uw bedrijf. Een sjaal borduren kan dus geen slecht idee zijn. Zorg ervoor dat je begint met het ontwerpen van iets leuks en herkenbaars.

Je eigen tekst op je handdoek

Wanneer jij geen zin hebt in een logo op een handdoek kun je altijd nog kiezen voor een tekst op een handdoek. Dat kunnen verschillende dingen zijn. Misschien zet jij wel quotes op een handdoek en verkoop je die, maar je kunt natuurlijk ook de naam van een bedrijf op een handdoek zetten. Dit is dan ook een manier om reclame te maken die erg goed werkt. Je hebt dus zeker veel voordelen van een handdoek borduren waar jij gebruik van kan maken. Het is dan ook niet zo lastig, want iemand doet het voor je. Zodat je snel kunt genieten van je nieuwe handdoek.